Gastrovinoteca
La Cepa

Calle Fabelo Betancor nº 8 San Gregorio TELDE
Tel: (+34) 928 690 846


Da jøder og muslimer ble kastet ut av det øvrige Spania, fikk de bli på Kanariøyene. Begge gruppene slo seg ned og levde fredelig sammen i bydelen San Gregorio i Telde!

Gastro Vinoteca
Og så viser det seg å være sant. Alle gode ting kommer i små forpakninger. Store og kjente restauranter tilbyr alt, tilsynelatende utsøkte retter, med spektakulære navn og råvarer, og med priser som gjør vondt i en slunken lommebok. Og så er det de små, koselige stedene, skjult for omverden og full av sjarm, hvor spising blir et eventyr, smakerne er grenseløse, den alltid tilstedeværende oppmerksomheten lever i harmoni med kvaliteten. Dette stedet er ”gastronomisk opplevelse”. Drevet av Sergio & Leticia, et nydelig par, hvis hender gjør mat til en kunst og en ekte glede.

Deres viner? ”Variert og av perfekt kvalitet som følger opp de utsøkte retter. Kort sagt et perfekt sted man slenger innom gang på gang.” Slik beskriver en trofast kunde ”La Cepa”. Det bytte-lille stedet med den bytte-lille kvinnen som ikke bare serverer men også driver stedet sammen med sin mann som lager maten. Vi anbefaler en perfekt spansk tortilla som serveres neste rennende når du setter kniven i den!