Av Bente Storsveen Åkervall
Bente@dagnatt.com

I den gamle bydelen i Santa Brígida finner du et lite hjørne der man forstår at noen har fullført sin drøm! Som nyutdannet kokk i Sevilla, kom Carlos Rodríguez tilbake til hjembyen der dette vakre lokalet viste seg å være ledig.

Vadeboca som enklest oversettes som ”fra munn til munn” er et utløp for hans trang til å dele sine kulunariske opplevelser og reiser. Her merker man fort at en god hånd om råvarer, sammenfaller med en god porsjon kreativitet og sans for smaksharmoni har fått et sted ”å være”.

I den gamle bydelen i Santa Brígida finner du et lite hjørne der man forstår at noen har fullført sin drøm! Som nyutdannet kokk i Sevilla, kom Carlos Rodríguez tilbake til hjembyen der dette vakre lokalet viste seg å være ledig. Vadeboca som enklest oversettes som ”fra munn til munn” er et utløp for hans trang til å dele sine kulunariske opplevelser og reiser. Her merker man fort at en god hånd om råvarer, sammenfaller med en god porsjon kreativitet og sans for smaksharmoni har fått et sted ”å være”.
Vadeboca gastrobar
For bordreservasjon: 928 64 27 67

Calle Real, 17 Casco antiguo de Santa Brígida

Email: gastrobar@vadeboca.com

Til Dag&Natt forteller han at Vadeboca skal være hans “dag til dag”, der han tolker stemning og ingredienser, og komponerer matretter etter tid og lyst. Et uformelt sted i enkle og vakre omgivelser. Litt begrensede åpningstider kan tyde på et behov for tid og rom til selvutvikling. Det kan virke som man bruker mer tid på kjøkkenet bak lukkede dører, enn når publikum er til stede. Det lover godt!
Menyen innbyr til noe annerledes og morsomt, om enn i sin enkelhet. Innredningen følger samme mønster. Denne minimalistiske stilen man blir usikker på om er et tegn på stilistisk sikkerhet, eller kun en mangel på teft og smak? På menyen finner du retter som overlater det meste til fantasien; “På leting etter lykke”, “En bris fra havet”, “Jorden rundt”, “Syv øyer og syv smaragder”, “For fulle seil”, “Utskeielser”, “En himmelsk spasertur”, “Søt ensomhet”, ”Bekymring” og ”Kyss meg”!! Det kan ikke forklares, kun oppleves….

Vinmenyen inneholder dessverre ingen lokale viner, men masse godt fra Rioja.

I Vadeboca Gastrobar ønsker de ikke bare å formidle følelser uttrykt gjennom maten, men også gjennom musikken. Følg med på deres facebookside for spontane kulturelle innslag.


Åpningstider
Formiddager
Tirsdag til Fredag: 12:30 til 16:00
Lørdag og Søndag: 13:00 til 16:00

Ettermiddager
Tirsdag til Torsdag: 20:00 til 23:30
Fredag og Lørdag: 20:00 til 24:00
Søndag ettermiddag og mandager:
STENGT