Siam SPA

Siam Spa, som ligger i det fasjonable hotellet La Bohemia i Playa del Ingles, er like godt kjent blant arkitekter som blant spa-entusiaster! Et team med thailanske arkitekter står bak konstruksjonen av denne usedvanlig vakre fasaden. Atmosfæren er selvfølgelig basert på asiatiske tradisjoner, og det er ingen tvil om at vel innenfor veggene føles det som du har forflyttet deg til et annet kontinent. Treverket, belysningen, musikken og lukten er nok til å senke skuldrene umiddelbart. Det er storslagent og intimt samtidig. Og så utrolig vakkkert og diskret!!!

Likevel er behandlingen det viktigste, og absolutt det beste vi har prøvd på Gran Canaria!! 90 minutter med Bali-behandling kan få selv den stiveste stokken bøylig!! En Luxury Facial - ansiktsbehandling for på 40+ burde inngå på blå resept. Den ultimate fødselsdags- eller bryllupsgaven!
Hohemia Suites & Spa, Avenida Estados Unidos, 28, Playa del Ingles, tel. 928 56 34 00

Sverige og svensker er fashion i Spania.

Nå selges det tresko i spanske motebutikker. Dessuten heter tresko “Zuecos” på spansk, som betyr “svensker”. Disse fant vi hos Mango for 69 euro….
SUSHI MEX
Det kanskje ikke er hver dag japnerne og meksikanerne slår seg sammen. Men på denne restauranten i Meloneras lever de side om side i et kulinarisk fellesskap. SushiMex er en spennende restaurant med store smaksopplevelser. Her blandes tradisjonelle tex-mex med asiatisk finess og sashimi møter fajitas på en overraskende måte. Alt serveres delikat og vakkert med de beste råvarer og smaken er bare deretter! Uteterrassen ligger fint til ved Maspalomas eksklusive promenadevei ved havet. Må oppleves, kjøkkenet er åpent til ellve på kvelden!

Adresse. CC.Boulevard El Faro,
tel. 928 14 10 19 -
www.sushimex.com
GREEK TAVERNA
“Å undre seg er begynnelsen til større innsikt”, er et gresk ordtak. Har du ikke oppdaget den gresk øyverdenen, men havnet i den kanariske arkipelagen kan du i San Agustín slå sammen to opplevelser i sommer. Under palmene og nær sandstranden “Las Burras” er du langt fra Middelhavets ulidelige varme, og kan isteden nyte sommer brisen på Gran Canaria.

Vil du samtidig flørte med den greske middelhavskosten som mange ikke kan få nok av, bør du finne veien til “Greek Taverna” i San Agustin senteret. En gammel restaurant i helt ny drakt. En total renovering har gjort stedet til en delikat og moderne gresk taverna, som med sine representative farger i havblått og hvitt ikke levner noen tvil om hva du finner på menyen.

Meze er et gresk ord som betyr forrett, ikke bare èn, men mange. Når grekerne går ut om kvelden, tar de gjerne meze sammen med et lite glass av det lokale brennevinet ouzo eller raki, som anses å være svært bra for fordøyelsen. Grekerne nyter måltidet, og tar seg gjerne god tid når de spiser.

Gjør som grekerne når de skåler: Si Yamas, som faktisk betyr: GOD HELSE! Calle las Dalias, 12, San Agustin
Tel: 928 76 67 85

www.sabordegrecia.com
Papi´s Grill

Helt nyåpnet og herlig friskt!! En buffet med god og nesten “hjemmelaget” mat. Her plukker du på tallerken det som frister deg mest, deretter veies din tallerken og du betaler for hvor mange gram (eller kilo) du har lesset på!!

Nytt konsept, nytt miljø og en nytt intitativ! Det setter vi pris på! Lokalet er stort og påkostet, men et skandinavisk utseende, selv om eierne er ungarske. Buffeten er fristende og smakfull, vi anbefaler helt klart kylling i pestosaus!!!!!!

Masse gode grønnsaker og sunne alternativer. MÅ prøves. Ligger ved AnexoII på Maspalomas stranden, rett bak McDonald og Spar, på andre siden parkeringen
(c/ Las Dunas 4)!!

Tel. 727 733945
Restaurant PORFAVOR
I det lille senteret El Portón (vis a vis Clinica Roca) finner du spisestedet PORFAVOR! Det har allerede gått to år siden spanske Nacho og svenske Anna gav San Agustin et favorittsted! De to er for mange kjent fra leilighetskomplekset Flamboyan, og har mange stamgjester blant svenskene. Men PORFAVOR har mye å tilby alle nasjonaliteter.

Her kan du sitte inn, ute eller også gjemme deg bak i Patio`en i gode venners lag. Er du heldig kan du få høre Nacho synge! Det finnes litt av hvert på menyen, men våre favoritter er å finne blant tapas rettene….gratinert geitost med honning og valnøtter…..tunnbrødsruller med skagenrøre…..spansk skinke….reker i hvitløkolje…spansk omelett….og utrolig gode ”papas arrugadas con mojo”!!!
Til dette passer det alldeles utmerket med et glass vin eller to! Vegg i vegg ligger turistkontoret der du kan få opplysninger om alt som vedgår øya!!


Restaurant 222 SW

Navnet forklarer restaurantens beliggenhet, men for å forenkle det hele kan vi tillegge at den ligger på Hotel Radisson Blu i Arguineguin. Skjermet fra forbigående, rett inn til høyre ved resepsjonen gir den et ærlig og åpent preg av å være en hotellrestaurant. Lekker og kjølig innredning som ikke er ment for å skape intimitet, men litt avstand og klasse. Utsikten er uslåelig!

Servicen er meget korrekt slik spanjolene liker det når det skal være fint! Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Menyen er fristende, og stiller til forventingene. Vil gjerne fremheve den nydelige tartaren av rød tunfisk som helt sikkert har gått på kroken utenfor kysten av Mogan. For søtsugne må karamellisert sjokolademoussen være uimotståelig.

Tel. 928 906 036