Amaki
Som navnet tilsier dreier dette seg om rå fisk og ris i beste innpakning. Det japanske kjøkken har endelig fått innpass hos borgerskapet i “finstrøket” rundt Triana der konservatismen har fått råde lenge nok. Nå er det “inn” med pinner, alger og risbrennevin.

Amaki er et japansk svar på McDonald, raskt og greit, spis på plass eller ta med deg hjem. Produkter, smak, kvalitet og presentasjon er satt i høysetet i følge dem selv. I tillegg til tradisjonelle sushi biter finner vi mange nye, innovative varianter som bare Må test smakes.

Ikke minst den spanske varianten Ibérico-maki med grønn asparges, tomat, olivenolje, basilikum og spansk skinke (jamon iberico)!! Følg deres facebook side for å se månedens nyheter, eller gå inn på www.amakisushi.com - vil du glede dem med et besøk ligger de på gaten Viera y Clavijo 4, i Triana området.
Gallo´s

Fargerik restaurant som serverer meksikansk mat i all enkelhet. Beliggenheten i Calle Domingo J. Navarro 9, like ved selveste Triana gaten passer spontant når shoppingbena skriker etter en pause.

Mye kreativitet har blitt lagt i innredningen, kanskje mer enn i matserveringen. Men meksikansk kan aldri bli feil; flautitas, quesadillas, nachos, kyllingvinger og jalapeños kan du få samlet på en festtallerken om ønskes.

Innehaversken er kanarisk men startet tex-mex kjeden først i Alaska, før hun nå etter 18 år har returnert til sitt utgangspunkt. Tel. 928 905 316
ZOES

Zoe food finner du på hjørnet ved Calle Domingo J. Navarro 35. En vakker blå bygning i kolonistil fra begynnelsen av 1900-tallet er rammen for denne nytenkende, italienske kilden til sunn og naturlig næring.

Zoe Food beskriver seg selv som en fusion av organiske produkter og matvarer. Her finner du kun naturlige ingredienser, økologiske grønnsaker, minimalt med kjøttprodukter, sunne dietter og balanserte fristelser også for deg som lider av allergier og intoleranse.

Innredningen er gjort med hjertet.

www.zoefood.com
Tel. 928 58065007

Pendolino

Midt på travleste Trina gaten nr. 74 (på hjørnet ved Munguia, 1) ligger en festlig kaloribombe!

Fristende pizzabiter, pølse i brød, crêpes og bakverk stappfulle med nutella og melisdekor!

Men også gode smoothies og ferske fruktjuicer. Greie priser og grei betjening. Morsomt lokale og nære til hands når blodsukkeret synker i takt med shoppingkontoen! Kan følges på
:

facebook.com/mypendolino
Grand Cafe

Grand Café’ er en hverdagsnytelse, skal vi få tro deres eget utsagn.

Den ligger i Calle Pérez Galdós 43 i Las Palmas. En italiensk restaurant uten pizza må ha noe langt bedre å tilby. En touche av eleganse, stilfull service blandet med smakfull og ærlig italiensk kjøkken som kjennetegnes ved gode råvarer og enkle utførelser.

La de forføre av den italienske stemningen og de vakre omgivelsene.
Tel. 928 36 80 52

La Tagliatella
I denne vakre bygningen på Calle Pérez Galdós 2 (hjørnet ved Calle San Bernardo) har den italienske restauranten La Tagliatella bredt seg ut over to etasjer og en terrasse.

Dessuten lover de deg at du skal få deg til å føle at du befinner deg i ditt eget hjem! Selv om stedet ser ekstravagant ut, passer det for hele familien, store som små. Pizza og pasta er hovedattraksjonene på menyen, men originaliteten ligger i muligheten for egne kombinasjoner: du kan altså velge den pastatypen du best liker, og deretter kombinere den med ulike sauser og ingredienser. Er det vanskelig å velge, får du selvfølgelig veiledning av ektefødte italienere!

Passer både til lunsj og kvelds.

www.latagliatella.es

Cool Kid
En liten, festlig, moderne og annerledes barnebutikk. Her er det spekket med gavetips til de aller minste. Eieren påstår at han saumfarer alle verdenshjørner for finne det aller siste innen originalitet for små krabater.

Her er smått og godt fra Australia, New Zealand, USA og sist men ikke minst Skandinavia, som Fjällräven ryggsekker til kids. Kanskje ikke er du finner den fornuftige parkdressen til poden, men i stedet masse unødvendig som får deg til å trekke på smilebåndet. Vil du gi bort noe originalt så stikk innom CoolKid på Calle Travieso nr. 10 i Triana området.

Facebook.com/CoolKid
Stereotokyo

Stereotokyo er en Sneakers shop med mange fristelser for oss som liker å stikke fram bena!!! Det kuleste utvalget i de kuleste merkene får du presentert her.

Selv om du finner merker som Adidas, Nike, Asics , Saucony, Onitsuka, New Balance og Jordan er dette ingen sportsbutikk. Stereotokyo er street fashion for den som vil bli sett. En eksklusiv sneakershop for den kresne med en personlig service som gir mersmak!


Facebook.com/STEREOTOKYO

Laister
Nisje butikken for deg som er superdedikert til løping. Laister skilter med bioteknisk analyse av fotens bevegelser, for å kunne finne det rette fottøyet for de som legger bak seg kilometer etter kilometer i kraft av kroppens egen vilje og styrke.

I tillegg til å være spesialist på løpesko, fungerer den lille butikken ved Canteras stranden som en møtested for folk med samme interesse for løping. Her diskuteres det seneste innen produkter, løpetider, påmeldinger, resultater og treningsteknikker. Du kan også bli medlem av Laisters egen treningsklubb, der du får tilhørighet, treningskamerater samt råd og veiledning.


www.laister.es eller facebook.com/LaisterSport

Carlin

En papirhandel som tiltrekker mer en godtebutikkene. Her går små og store amok i farger, penner, permer, kladdebøker og små gaver til seg selv og andre.

Relativt nyåpnet kjede på selveste Triana gaten, som kan lede mange inn i fristelse. Nytt for lokalbefolkningen er at penner og viskelær er selvbetjening. Du kan se, føle, lukte og ta på. Dette er nytt for et folk som vanligvis får bestille slike små gotter

La ormiga
La ormiga eller mauren som denne eksklusive barne boutiquen heter, må være en søt og deilig fristelse for alle bestemødre. Vakre, små plagg som gjør selv den rampeste ungen til en liten prins eller prinsesse. De fleste plagg du finner her er helt unødvendige, og sikkert helt upraktiske i barnehager og lekeparker.

Likevel er de helt nødvendige for deg som vil skjemme bort og vise fram det kjæreste du har i livet!!Ligger på Calle Domingo J. Navarro 27, men kan også besøkes på facebook eller på:www.laormiga.com