Fornøyelig med vannpark i varmen
Av Bente Storsveen Åkervall
Bente@dagnatt.com

Gran Canarias eneste vannpark ligger selfølgelig der solen skinner som mest, nemlig på sørsiden av øya. Her er det morsomt for både store og små. Her er det mot i brystet og stål i ben og armer som gjelder.

Dag&Natt er sammen med en gjeng som ikke er redd for nye utfordringer. Populær er selvfølgelig ”Jettegryta” der du setter utfor i en båt sammen med en kompis! Supersklia er en lang tube som sender dere rett ut i en stor gryte, der du kjører rundt og rundt før du blir sugd inn i et nytt rør, og ender til slutt trygt nede i en pool.

Årets nye attraksjon er en labyrint som sender deg ut i 8 ulike fartstuber for så å ende opp i et race nedover en sklie, liggende på en madrass som gir max fart! Ren glede! Enda en nyhet er ”Racer Twin Turbolance”, som sies å være en av de største i Europa.

Dette er ikke`no for pyser! Her sendes du ut i en spiralformet tube som setter i gang adrenalinet før du ”spyttes” ut i et fall og havner langt opp på en rampe, som sender deg tilbake og setter ned farten før du frydefult løper ut og vil gjenta turen, om igjen, og om igjen!!!