En uforglemmelig helaften…..

Av Bente Storsveen Åkervall
Bente@dagnatt.com

samme konklusjon denne gangen, etter å ha opplevd en helaften i underholdningens tegn!

Et forrykende show som tar av idét du bli henvist til bordet straks etter ankomst.

Vi befinner oss inne i et gammelt teater som rommer ca. 300 personer sittende ved store, runde bord. Der havnet vi sammen med et annet selskap som viste seg å være fra Uruguay men bosatt i Sverige. Både eldre og yngre stiftet nye bekjentskaper, noe som gav kvelden om mulig, enda mer innhold.
Garbos Gran Canaria
Garbos show Bahia Feliz


Interiøret på Garbo`s skaper en intimitet som virker innbydende, men likevel bibeholder en ”touche” av nattklubbs eleganse og rekvirerer en viss kleskode, samtidig som det skaper en forventning til det som skal skje.

Vi blir straks presentert for Andrés som forteller at han skal være vår servitør under kvelden. Og det er nettopp servitørene som er det spesielle med Garbo`s; de byr på mange overraskelser under kveldens løp! Andrés som er en sjarmerende, ung mann forteller på perfekt svensk, at også han kommer opprinnelig fra Uruguay men har bodd mange år i Sverige. Selskapet vi deler bord med er hans gode venner som har kommet for å se ham synge! At han prater spansk blir et ekstra pluss får vår kanariske venninne i selskapet!

Allerede under matserveringen begynner overraskelsene. Den ene servitøren etter den andre griper mikrofonen og fremfører solonummer, enten på scenen eller ute blant bordene. Publikum får raskt sine favoritter blant servitørene , og jubler ellevilt når de opptrer, de fleste er dog på oppmuntring lojale mot de som serverer ved deres bord.

Etter at hovedretten er servert begynner selve showet som for sesongen heter DIVA – relive the experience, og er en hyllest til store musikere som Elton John, George Michael, Michael Jackson og Freddie Mercury blant andre. En herlig sammensetning av kjente tidsepoker i musikken, nostalgiske antrekk og kjente melodier som de fleste kan synge med på, og som blir fremført på en humoristisk måte med minst like bra skuespillertalenter som flotte sangstemmer. Kronen på verket blir et Lady GAGA potpurri som overraskende nok kommer etter at teppet går opp som en konsekvens av publikums jubel når alle har takket for seg.

Showet er delt opp i to akter med servering av dessert derimellom. Og igjen; det er de samme profesjonelle ungdommene som du nettopp så underholde på scenene som er tilbake i sine serveringsuniformer og skjenker kaffe i koppen din . Det er høyt tempo på Garbo`s, imponerende

profesjonelt, annerledes enn noe annet du har vært med om på Gran Canaria, og definitivt verdt hver krone. Du føler utvilsomt at du er en del av det som foregår rundt deg, og du dras med i selve showet. Samtidig får du også anledning til å bli kjent med artistene som mellom sin fremføringer, er tilbake og småflørter ved bordet ditt.

Og artistene er en herlig gjeng profesjonelle mennesker som ser ut til å elske det de holder på med. Her finner du alt fra flotte skuespiller talenter, enkelte sangstemmer som overgår forventningene, et hav av fargesprakende og påkostede kostymer og effekter, og ikke minst imponerende dansere. Konklusjonen blir et fantastisk show og en meget underholdende kveld. Kom igjen, folkens detter er ikke hverdagskost, og derfor en strålende anledning til å kombinerer en helaften-opplevelse med en avslappende ferie.

Garbo`s holder åpnet onsdag til søndag kl. 19.30-23.30

– For mer informasjon;

www.garbos.es