Jishar, Rocío, Evelina, Iván, Julia, Raúl og Adam
Av Bente Storsveen Åkervall
Bente@dagnatt.com
Aqualand i Maspalomas ligger ca. 3 kilometer på veien fra Maspalomas mot Palmitos Park, og er et fantastisk utfluktsmål for familier, såvel som vennegjenger og ungdomsgrupper. Dag&Natt inviterte med seg en gjeng entustastiske unger i ulik alder, som tilbrakte 7 timer i parken uten å gå lei, dessuten med stor lyst til å komme tilbake. Og muligheten for å komme tilbake for en billig penge, får du når du kommer innenfor gjerdet. Vannparken som strekker seg over et totalområde på 90 000 kvadratmeter kan lokke med 13 forskjellig attraksjoner, og med en mengde rutsjebaner som passer alle aldre og frister selv den mest kresne. Den nye “Boomerang`en” ble dagens høydepunkt. Her kan du alene, eller sammen med en venn la deg falle ned i rett vertikal vinkel på en liten flåte. Ungene hylte av begeistring og glede, selv om mageregionen slo krøll på seg. Den hvite og grønne “Tornado`en” der du spinner rundt i en virvelvind før du sendes nedover rutsjebanen konkurrerer sterkt med “Boomerang`en” i attraktivitet. Et annet alternativ som lokker er “Crazy Race” som er en lang, myk rutsjebane der 8 personer i bredden kan konkurrere med hverandre, mens de hylende av begeistring sklir nedover fjellsiden.
Vil man slappe av, sole seg litt og bare flyte avgårde på oppblåsbare smulteringer er “Congo River” det helt ideelle. Er man voksen, og ønsker litt stillehet, finnes det eget “V.I.P. område” og eget basseng for den som vil spares for skrik og skrål.

Etter lunsjen sprudler energien på nytt, og tvilling-banenen “Kamikaze” er verdt noen turer. Kanskje den aktiviteten i hele parken som gir mest fart! “Mamut” er en stor flåte, der hele familien eller vennegjengen får plass som sklir og snurrer nedover parkens bredeste rutsjebane. Den fargerike attraktsjonen “Polynesia” ble et intensivt tilholdsted for de minste med mye “lopper i blodet”. For de minste i blodet”. For de minste barna er dette som en stor lekepark sammensatt med rutsjebaner og sklier i passe størrelse, og et dertil stort basseng. En stor bøtte vann fylles med jevne mellomrom, for så å tømmes over hodet på hylende og eksalterte barn.

“Surf Beach” er et område som påminner om en riktig strand, og her slår surfebølgene inn fra poolområdet. Ønsker du å ta et bad med levende Sjøløver venter en helt spesiell opplevelse på deg. I et eget lite basseng svømmer Sjøløvene stille omkring mens de venter på dagens høydepunkt da de får hilse på de besøkende som ønsker å enten bade med dem, eller la seg avbilde med dem.

Aqualand tilhører selskapet Aspro, som i dag eksisterer i mer enn 20 land i Europa. Agualand i Maspalomas er den enest vannparken på Gran Canaria pr i dag. Takket være det fantastiske klima som råder på kanariøyene kan parken holde åpent hver eneste dag hele året. Under vårt besøk var vi vitne til flere fødselsdagsselskaper og andre organiserte grupper hadde en fantastisk dag i parken. Ulike bevertingstilbud, isbutikk og souvernirbutikk finnes selvsagt inne i området.

Om man ikke har leid bil for anledningen er det enkelt å ta Global Bus nr. 70 for de som kommer fra Puerto Rico området via Faro Maspalomas. Mens Global Bus nr. 45 gjelder for de som kommer fra Bahia Feliz/ San Agustin området via Playa del Ingles. Parken åpner hver dag fra kl. 10.00 og holder åpent til kl. 16.30 Les mer på www.agualand.es
 

Les mer på www.aqualand.es
 
 
     
 
.....MER ARTIKLER....

Artikler | Hjem | Hvem er vi? | Hvor finner du D&N? | Din Annonse hos oss | Publicidad | ©2007 www.dagnatt.com