Låmgtidssemester
Av Bente Storsveen Åkervall
Bente@dagnatt.com
 

 

 

Arvid Nordal Canarireiser

  Sembo Gran Canaria
Canarireiser er et spansk-norsk selskap stiftet i 2007, med kontorsted midt i sentrum av Arguineguin.

Canarireiser formidler langtidsopphold på leilighetshotell, og kan booke på over 260 forskjellige anlegg bare på Gran Canaria.

For tiden er det fem ansatte som alle bor på Gran Canaria hele året, forteller Rune Hildrum, som er destinasjonssjef og jobber ute på hotellene. Han forteller at i deres serviceprogram har de 24-timers alarmtelefon hvis noe uforutsett skulle skje under oppholdet. De har også tett kontakt med legesenter og sykehus. Gjestene har inkludert transfertjeneste t/r flyplassen - hotellet.

Arvid Nordal i Canarireiser sier til Dag & Natt atet langtidsopphold bør planlegges tidlig, - de mest populære hotellene som Balito Beach, Castillo de Sol og Vista Oasis er på det nærmeste full-booket for våren 2012 allerede. Prisene på flybilletter er også lavest nå når Norwegian og SAS begynner å legge ut sine priser for kommende sesong. Så man bør være tidlig ute.

Kenneth Hardy, som driver med salg og service, er opptatt av at Canarireisers konsept går ut på valgfrihet hos kundene. - Gjestene ønsker å bestille billige flybilletter selv, for deretter å kjøpe opphold på et av våre anlegg som matcher ankomst- og avreisetidspunkt på flybillettene, sier Kenneth. Våre priser er totalprisen for oppholdet, ikke noe ekstra kommisjon eller depositum.

På det private leilighetsmarkedet er det vel mange som har opplevd å betale 5 månedsleier for 3 måneders opphold, samtidig som det er vanskelig å få booket en leilighet for januar, februar og mars neste år på dette tidspunktet…

Under oppholdet har vi besøksrunder på hotellene, arrangerer turer og hyggekvelder m.m.

Velkommen innom til en hyggelig prat, eller ta kontakt via, avslutter Arvid Nordal
.  
CanariReiser s.l. (Arguineguin)
Tlf. +34 606 332 974

  Sembo är ett helägt dotterbolag till Stena Line. Bolaget grundades 1987.

Till en början hjälpte vi våra gäster med att boka deras bilsemester ner till Medelhavet.

Resebranschen har förändrats mycket de senaste åren och det har även Sembo. Numera erbjuder vi ett flexibelt resealternativ som passar dagens moderna människa. Det senaste året hade vi över 120 000 gäster som bokade sin semester genom oss. Och vi fortsätter att växa.

Vi är 50 medarbetare som producerar resor och hyr ut semesterboende. Vårt kontor ligger centralt placerat i Helsingborg med utsikt över Öresund. Du bokar enkelt din resa via Internet, telefon eller via någon av våra ca 300 återförsäljare runt om i landet.

På Sembo ingår trygghet i priset

Paketresor alltid med resegarantiSembo ställer resegarantier för alla paketresor hos kammarkollegiet. Om resan blir avbruten eller inställd på grund av att arrangören går i konkurs eller ställer in betalningarna, utbetalas ersättning ur resegarantin. För mer information kontakta kammarkollegiet per telefon på
08-700 08 00 eller om du ringer från utlandet
+46 8 700 08 00 www.kammarkollegiet.se

Det är lätt att få tag på oss

Vi på Sembo är alltid lätta att få tag på för dig som kund. Vi har inga avgifter om du vill komma i kontakt med oss och ställa oss en fråga. Vi har långa dagliga öppettider per telefon och även en jour & servicetelefon om du behöver nå oss när du befinner dig utomlands. Bra service är en självklarhet för oss på Sembo och det ger dig som kund extra trygghe

Stena Line-ägda Sembo är en researrangör som erbjuder långtidsresor till Gran Canaria från Skandinavien. Vi har ett brett utbud av trevliga lägenheter i Las Palmas och på solsäkra sydvästkusten för dig som tycker om att resa på egen hand.

Bokar gör du via din resebyrå eller på www.sembo.se/no/dk/fi
     
     


Solgruppen Gran Canaria
  Solgruppen tilbyr kort- og langtidsferie hele året.
Velger du en reise med Solgruppen bestemmer du selv reiselengden – om du ønsker å være på reise i 1 eller 20 uker. Vi tilbyr pakkereiser med fly fra flere norske flyplasser, transfer til og fra flyplassen samt opphold på ditt bosted.

Vårt servicetilbud på Gran Canaria omfatter en rekke servicetjenester. Vi har egne reiseledere på stedet og ukentlige treffetider på flere av våre hoteller. Alle våre gjester har tilgang til vår 24t. vakttelefon service – i en nødsituasjon vil du alltid få tak i oss og få den hjelp du behøver.

Under oppholdet vil det bli arrangert ulike aktiviteter og utflukter, som du som reisende med Solgruppen får ta del i. Vi har nytt aktivitetsprogram hver uke.

Reiseglede, trygghet, trivsel og fellesskap er viktige ord for oss i Solgruppen, og en fellesnevner for våre reiser er sosialt samvær og godt humør. Hos oss reiser du på den ”gamle” måten, og du kan føle deg trygg under hele oppholdet. Vårt servicekontor i Puerto Rico har faste åpningstider og våre reiseledere vil kunne hjelpe deg med tips til gjøremål, aktiviteter og ellers det du måtte lure på. For din sikkerhet er vi medlem i Reisegarantifondet.
Nyt livet og la oss ta oss av det praktiske.
Du når oss på:  www.solgruppen.no
eller på Tel.: + 47 73535012 (Norge)
+ 34 605 452 117 (Spania)