Costa Meloneras Spa  

 

Av Bente Storsveen Åkervall
 
Meloneras Gran Canaria  

Ethvert hotell med selvrespekt har en SPA avdeling å tilby på Gran Canaria i dag. Begrepet SPA kan dog variere fra en massasjefunksjon på dusjen til de lekreste innstallasjoner.

Vi har valgt å besøke det flotte hotellet Costa Meloneras, som ligger på sydspissen i Maspalomas, like ved det berømte fyrtårnet. Her finner du  “Corallium Costa Meloneras”,  et vakkert SPA senter som stod klart i 2002. Selve interiøret forteller deg at inspirasjonen er tatt fra den vulkanske naturen på øya.

Mer enn 3.500 kvadratmeter gir deg en utrolig boltreplass der du kan vandre, slumrende rundt i en slåbrok fra rom til rom. Omkring 10 ulike rom/saler byr på ulike og spennende opplevelser for  kropp, sjel og sinn. Alt innpakket i damp, vann og avslappende musikk. Uansett hvilket stressnivå du lå på da du kom inn, vil det bli merkbart etter bare en kort stund at energien legger seg i dvale, mens sjelen blir pakket inn i bomull og alle sansene konsentrerer seg om å nyte synet, lukten og de ulike reaksjoner kroppen får på behandlingen.
Red room Spa Costa Meloneras
 
Blue Room Spa Corralium
   

På Corallium Costa Meloneras er du like velkommen uansett om du tilhører hotellets gjester, eller om du som oss, slinker inn fra gaten.

Omgivelsene som stråler imot deg gir en liten advarsel om at dette kommer til å bli en dyr opplevelse. Men det blir en positiv overraskelse. En dag (opp til 4 timer) inne i “Corallium Costa Meloneras” koster kun 39 euro pr. pers, og gir deg tilgang til alle innstallasjonen der du kan tilbringe den tid du ønsker i ditt eget tempo. Betaler du 54 euro kan du tilbringe hele dagen i Carallium, dessuten komme og gå som du vil. Dessuten kan du sole og bade i hotellets magnifike poolinnstallasjoner ute i hagen. Kan det bli bedre??

Anbefales å ta med en venninde, eller en kar det går å prate med!!!

 
 
 
.....MER ARTIKLER.....